De är här :)

Igår kom de som sagt hit och jag åkte för första gången taxi i New york, två gånger till o med :p
Idag har vi varit i ett shopping center, visat dem Fanwood o grannbyn Westfield, vi har också hunnit äta cheescake på cheescake factory :)
Imorgon står New York på schemat och uppdateringen här kommer inte vara så bra de kommande dagarna, men ni kommer få full rapport när de är tillbaka i Sverige igen :/


Kommentarer
Elin

Passa på och njut medans de är där! Det dröjer ju ett bra tag till nästa gång

2013-03-28 @ 11:39:27
URL: http://livinginthesilvercity.blogg.se
Lise-Lott m fl..

Skönt att allt gått bra. Vi är också framme;). Men har de flyttat huset?? Där det brukade stå, var det bara en svartbränd ruin;).. Vi har precis installerat oss, så det blir nog bra.. Njut nu å ha en underbar tid med de dina. Vi lovar att stöka till ordentligt, så de känner igen sig sen. Stooor kram å risiga påskpussar från oss alla..

2013-03-28 @ 18:10:08
Marina

Tack Älskade syster och broder för ni tillsammans fixat en ruinhög... men ändå ser till att vi känner igen oss när vi kommer hem. Skönt att veta att ni är på plats. Stooor USA kram till er alla, Dan och Lowe glömmer vi inte heller i vår påskkram tillbaka.

2013-03-30 @ 14:59:48
Camilla

Vad härligt att läsa att de kommit fram och att ni har det bra. Jag är nu hemma min andra heldag från sjukhuset. Kom inte från sjukhuset förran 19-tiden på långfredagen. Svårt att bli utskriven med bara en jourläkare. Men är så underbart att vara hemma hos mina älsklingar igen och jag njuter i fulla drag. Är sjukskriven nu, så att jag får tid att återhämta mig och läka. Jag tvivlar inte alls på att ni har det helt underbart. Hade så gärna varit med er där. Men njut nu och ha det så härligt och ta hand om er! Saknar och älskar er! Många pussar och kramar från mig och en sovande sambo(jobbat natt) och från en sovande André(sover middag.

2013-03-31 @ 14:00:08
Morran 2

Har det så roligt och njut av varandra och ledigheten!!

2013-03-31 @ 20:19:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Livet i New Jersey.blogg.se

Hej! I denna bloggen kommer det att handla om mitt lilla äventyr i Australien :) Häng med om ni vill !

RSS 2.0